PikAntwerpen

Met de dialectgids door het Schipperskwartier

Tijdens de wandeling PikAntwerpen neemt Leo, de dialectgids je mee op sleeptouw van de Grote Markt richting Schipperskwartier en rosse buurt. In het sappig dialect vertelt hij over de Antwerpenaar en het leven in de wijk waar hij opgroeide. Het ontbreekt dan ook niet aan pittige anekdotes en een stukje Antwerpse geschiedenis, een schuine mop is ook nooit ver weg. De wandeling duurt ongeveer drie uur duurt en onderweg zijn er twee drankstops in typisch Antwerpse kroegen.

Leo kan geboekt worden voor een wandeling door groepen (verenigingen, familie-uitstappen, collega’s, vrienden, … ) . Afhankelijk van de beschikbaarheid kan je zelf datum en uur kiezen. Enkele keren per jaar is er een ‘open’ wandeling, maar die zijn snel volgeboekt. Schrijf in op de gratis nieuwsbrief via en blijf als eerste op de hoogte van de activiteiten van de dialectgids en Lekker Antwerpen.

Klik hier om in te schrijven op de gratis nieuwsbrief.

Prijs voor een wandeling is 20 euro per persoon, minimum aantal – effectieve – deelnemers is 12.
Er zijn 2 drankjes inbegrepen (pils / De Koninck / frisdrank / koffie / thee)

Andere wandelingen :  De Oude Haven, De Volksverhuizing of een culinaire wandeling (niet met de dialectgids) Verborgen plekjes en andere schatten